Kamu Sağlık Kurumlarındaki Sözleşmeli Personelin Algılanan Stres Düzeylerinin İşten Ayrılma Niyeti Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi (Uluslararası Uygulamalı Ekonomi ve Finans Çalışmaları Dergisi, 2022)
Bu araştırmanın amacı Kamu Sağlık Kurumlarındaki Sözleşmeli Personelin Algılanan Stres Düzeylerinin işten Ayrılma Niyeti Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi üzerine Türkiye’de hazırlanan lisansüstü tez çalışmaları üzerinden kamu sağlık kurumlarında istihdam edilen sözleşmeli personelin algıladığı stresin işten ayrılma niyetine etkisi alanının analizini yapmaktır.
Keywords: kamu; sözleşmeli personel; sağlık personeli; stres; algılanan stres; işten ayrılma